Despre noi

Concept

“Sahia Music” foloseste reteta de success a Academiei “Studiourile Buftea” pentru a transforma tinerii talentati in arta muzicii, din curiosi sau incepatori, in artisti consacrati. Cei mici vor invata sa interpreteze, sa isi expuna viziunea si creatia pe scena, sa fie staruri!

Scopul nostru este descoperirea, formarea si lansarea aspirantilor la o cariera in domeniul muzical

Cursantii beneficiaza de experienta si notorietatea profesionistilor Sahia Music, cat si de intregul set de instrumente necesar pentru construirea unei cariere de success:

  • cursuri de canto
  • cursuri de stil, makeup, marketing si branding personal, prezentare in public, in fata camerei de filmat si de fotografiat
  • compozitii si aranjamente musicale
  • inregistrari si masterizari audio in studiouri profesionale
  • productie de videoclipuri
  • promovare pe canale digitale, radio si TV

Organizata ca o institutie de invatamant vocationala, “Sahia Music” propune o programa care sa ii pregateasca pe cursanti pentru cerintele reale ale pietei, astfel incat sa fie capabili sa tina pasul cu evolutia tehnologiei si cu progresul curentelor artistice.

Prioritatea numarul unu este aceea de a oferi cursantilor un mediu de invatare placut, eficient, cat mai apropiat de rigorile si disciplina profesionala pe care industria muzicala le cere in ziua de astazi.

Astfel, conceptul “Sahia Music” este adaptat nevoilor secolului 21. Vrem sa cream muzicieni care nu trebuie doar sa cante, ci sa actioneze, sa danseze, sa stie sa se promoveze si sa aiba incredere in calitatile lor.

Organizata ca o institutie de invatamant vocationala, “Sahia Music” propune o programa care sa ii pregateasca pe cursanti pentru cerintele reale ale pietei, astfel incat sa fie capabili sa tina pasul cu evolutia tehnologiei si cu progresul curentelor artistice.

Prioritatea numarul unu este aceea de a oferi cursantilor un mediu de invatare placut, eficient, cat mai apropiat de rigorile si disciplina profesionala pe care industria muzicala le cere in ziua de astazi.”

Cine suntem

Cursurile se tin in cladirea Sahia, de pe bulevardul Aviatorilor nr. 106, in studiourile de sunet ale fostului Studio Cinematografic Sahia, modernizate si dotate cu tehnologie de ultima generatie.

Folosim reteta de success a Academiei “Studiourile Buftea”, cat si platourile si echipamentele profesionale folosite in productiile TV si cinematografice.

 

Victoria Raileanu

Este actrita de teatru, film si improvizatie.

Si-a inceput activitatea de actrita inca din liceu, cand a jucat in doua spectacole pe scena Teatrului National din Timisoara.

A intrat in lumea televiziunii in anul 2006 cand a jucat rolul principal in productia “Daria, iubirea mea”.

De atunci, a absolvit UNATC-ul, a jucat in numeroase piese de teatru (doua din ele in Paris) scurt-metraje, in lung metrajul romanesc “O luna in Thailanda” si in alte productii TV in Romania ca “Doctori de mame”, “Las Fierbinti” si “Neam legat”.

In 2010, a jucat alaturi de Rachel Weisz in “The Whistleblower”, iar in prezent face parte din cast-ul serialului de succes “VLAD”.

Are experienta in interactiunea cu copiii pentru ca, pe langa faptul ca este la randul ei mama, a fost trainer la mai multe festivaluri de teatru de adolescenti din diverse orase din tara.

victoria raileanu academia
ruxandra stanciu

Ruxandra Stanciu

Are peste 12 ani de experienta in gimnastica ritmica la clubul Dinamo.

Peste 10 ani de experienta in trupa de balet a Circului Globus.

Premiul 3 alaturi de trupa in cadrul Festivalului de Circ de la Monte Carlo.

Este instructor de dans pentru copii, instructor de fitness si aerobic si instructor de Zumba.

Ruxandra este coregraf si dansatoare la majoritatea artistilor si trupelor de muzica ușoara din tara.

A participat ca dansatoare la peste 1000 concerte in tara si in afara ei.

Silvia Micu

Soprana Silvia Micu a studiat la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, timp in care a castigat numeroase premii nationale si internationale, printre care:
– premiul I la Concursul Hariclea Darclee
– premiul I la Concursul Mihail Jora
– premiul I la Concursul National de Lied Ionel Perlea
– premiul Peeter Mag la Concursul Maria Callas.
 
Debutul pe scena Operei din Bucuresti a avut loc in 2014, cu rolul Musettei din opera La Boheme de Puccini.   Debutul international are loc pe scena Operei din Wiesbaden, cu rolul Adinei din Elixirul Dragostei de Donizetti.
 
Ca membra a ansamblui Operei Nationale Daneze, Silvia debuteaza in Yvette din Pasagera de Weinberg si Blöndchen din Rapirea din Serail.
 
Pe scena operei din Chemnitz, interpreteaza rolul Susannei si rolul Contesei din Nunta lui Figaro – Mozart, Norina din Don Pasqual – Donizetti, Oscar din Bal Mascat, Verdi, Almirena din Rinaldo,Handel.
 
Repertoriul simfonic include Requiemul de Mozart ,Requiemul de Faure, Simfonia a 4-a de Mahler si Stabat Mater de Pergolesi.

Delia Andreea Marinciu

Este soprana si instructor vocal si muzical.
 
Este absolventa a Colegiului National de Arte “Regina Maria” din Constanta, unde a obtinut diploma de absolvire pentru profilul muzica, specializarea canto, avand calificarea profesionala de Instructor Muzical.
 
Actualmente, este studenta la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, sectia Canto.
 
A intrat in lumea muzicala de la o varsta frageda, prin participari la emisiuni televizate si festivaluri de muzica.
 
A fost solista unei trupe de muzica pop si a reprezentat Romania ca solista in cadrul proiectului “Colour of the world”, care a avut loc in Mozambique, Africa de sud-est. A fost solista in cadrul unui important proiect musical, Gala Romano-Turca. De asemenea, a fost soprana in cadrul Corului “Ascendis-Bucuresti” si a Corului Filarmonicii: Paul Constantinescu din Ploiesti.
 
De ceva vreme, pregateste copii ca si Instructor vocal la prestigioase institutii, iar interactiunea cu copii este preferata ei.

Conceptul Sahia Music este adaptat nevoilor secolului 21. Vrem sa cream muzicieni care nu trebuie doar sa cante, ci sa actioneze, sa danseze, sa stie sa se promoveze si sa aiba incredere in calitatile lor.